Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764626

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764626

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764626

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov - popis produktu

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov. Tento produkt sme ušili z elastického, technického úpletu, ktorý vám zaručí pohodlie počas každého tréningu. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti počas fyzickej aktivity. Krátke šortky majú ploché švy, ktoré predchádzajú podráždeniu pokožky. Produkt vyrobený z materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie (obsahuje 83% recyklovaného polyesteru).   Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: vysoký pás, dĺžka nad kolená, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, materiál s prísadou recyklovaných vlákien (obsahuje 83% recyklovaného polyesteru).

Produkt Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764626 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je olivovozelená, olivový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je olivovozelená, olivový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov #7764626 patrí do skupiny produktov Krátke legíny od značky 4F, farebné prevedenie je olivovozelená, olivový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Dámske legíny, Dámské šortky, Olivy, Krátke legíny
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?