Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena - popis produktu

Veľká a praktická dámska hnedá koženková peňaženka od značky MaxFly, do ktorej sa vám zmestí naozaj všetko čo potrebujete. Ponúka dve veľké vrecká na zips a vo vnútri miesto na uloženie vašich dokladov, platobných kariet, bankoviek aj mincí. Môžete ju nosiť aj na zápästí vďaka remienku na pripínanie. Peňaženka je ušitá z príjemnej syntetickej kože a na dotyk je veľmi príjemná. Na prednej strane je logo značky a kovanie je v módnej zlatej farbe. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30tich dní.   A4: Nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 19 x 10 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: F1308

Produkt Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena patrí do skupiny produktov Dámske peňaženky, patrí značke MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Veľké peňaženky, patrí značke MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaPeňaženky, Dámske peňaženky, Sponky, Veľké peňaženky
ZnačkaMaxFly
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena - história ceny a dostupnosti

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska veľká peňaženka hnedá - MaxFly Irsena - ako nakúpiť najvýhodnejšie?