Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 68 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero - popis produktu

Luxusný dámsky doplnok v podobe peňaženky od značky Katana. Táto veľká hnedá peňaženka vám zaistí dostatok priehradok na karty, stačí odopnúť zápinky po stranách peňaženky. Svoju hotovosť môžete pohodlne vložiť do uzatvárateľných vreciek na hornom okraji peňaženky. Zároveň sa môžete tešiť z precízne spracovanej kože doplnenej o kovanie v mosadznej farbe. Tento kúsok dodávame v darčekovej krabičke. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 19 x 10 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: 753118

Tento produkt nájdete v skupine Dámske peňaženky, patrí značke KATANA, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Veľké peňaženky, patrí značke KATANA, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka čierna - Katana Evero - ako nakúpiť najvýhodnejšie?