Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea - popis produktu

Veľká a praktická dámska koženková peňaženka od značky Coveri, do ktorej sa vám zmestí naozaj všetko, čo potrebujete. Ponúka hlavné vrecko na zips a dostatok miesta na uloženie vašich dokladov, platobných kariet, papierových aj kovových peňazí. Peňaženka je ušitá z príjemnej syntetickej kože a na dotyk je veľmi príjemná. Na prednej strane je logo značky a kovania je v módnej striebornej farbe. Dodávaná vo vkusnom darčekovom balení. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 16 x 10 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: CCW31-2

Produkt Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea patrí do skupiny produktov Dámske peňaženky, patrí značke Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Veľké peňaženky, patrí značke Coveri World, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea - parametre produktu

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea - história ceny a dostupnosti

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska peňaženka hnedá - Coveri Linnea - ako nakúpiť najvýhodnejšie?