Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale - popis produktu

Dámska trendy kabelka značky Coveri, ktorá je ušitá z príjemnej mäkkej syntetickej kože. Po otvorení hlavného vrecka na zips sa vám ponúkne dostatočne veľký priestor pre všetky vaše potrebné veci. Vnútri kabelky sú aj bočné vrecká z ktorých jedno je na zips. Na zadnej strane vrecko na zips. Na prednej strane potom logo značky. Dá sa nosiť v ruke, ale aj na ramene vďaka prídavnému dlhému nastaviteľnému koženkovému popruhu. Kovanie kabelky je potom v módnej mosadznej farbe. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 27 x 21 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 32 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CSXXU32-1

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale patrí do skupiny produktov Dámske kabelky cez plece od značky Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece fialová - Coveri Candale - ako nakúpiť najvýhodnejšie?