Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 119,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová - popis produktu

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000. Je vybavená membránou NeoDry odolnou voči vlhkosti s hodnotou účinnosti 15000/10000. Spolu s hydrofóbnou impregnáciou vonkajšieho materiálu a nepremokavými švami poskytuje dobrú ochranu pred prívalovými dažďami a snežením. Umiestnené na vnútornej strane zateplenie 3M Thinsulate© s vysokým obsahom ekologických syntetických vlákien (78 %) zabezpečuje dostatočnú termoreguláciu, vďaka čomu je bunda vhodná na chladné zimné dni. Bunda má širší strih, ktorý neobmedzuje pohyb. Vďaka tomu vám tento produkt poskytne maximálne pohodlie počas snowboardovania. Nepremokavé vrecká a zipsy. Predĺžené manžety s otvorom na palec poskytujú ochranu pred chladom a udržiavajú rukávy na mieste. Kapucňa s 3D reguláciou (objem a hĺbka). Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Dámska snowboardová bunda s membránou 15 000 - VLASTNOSTI: voľnejší, širší strih poskytuje voľnosť pohybu, polyesterová podšívka s dodatočným panelom zo sieťoviny black silver mesh udržiava vytvorené teplo vo vnútri bundy, ventilácia umiestnená v podpazuší zapínaná pomocou zipsu, ľahká a ekologická výplň 3M Thinsulate© s recyklovanými vláknami (78 %), manžety s reguláciou na suchý zips, integrovaná profilovaná kapucňa s 3D nastavením (šírka a hĺbka), vnútorné, predĺžené manžety s otvorom na palec pre dodatočnú ochranu, rozsiahly systém vonkajších zapínaných vreciek: bočné vrecká s magnetickým zapínaním + 2 náprsné vrecká so zipsom (1 vrecko skryté pod légou s magnetickým zapínaním) + 1 vrecko na skipas na ľavom rukáve + 1 vrecko na ľavom ramene so zapínaním na suchý zips, 2 vnútorné vrecká: 1 otvorené vrecko zo sieťoviny určené na lyžiarske okuliare + 1 vrecko zapínané na zips, hlavný dvojcestný zips s vnútornou légou, ktorá znižuje tepelné straty, stredná vrstva to priedušná membrána NeoDry 15000 / 10000, ktorá poskytuje ochranu pred silným dažďom a snehom, hydrofóbna impregnácia materiálu a podlepené švy podporujú ochranu pred absorpciou vlhkosti, vnútorný, integrovaný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, tri patentky umiestnené v páse umožňujú pripevnenie bundy ku nohaviciam.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 15000 Vodoodolnosť: 15000 mm H2O Priedušnosť: 10000 g/m2/24h

Produkt Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je fialová, fialový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy, Snowboardy
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová - história ceny a dostupnosti

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska snowboardová bunda s membránou 15000 - fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?