Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová - popis produktu

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000. Tento produkt sme vyrobili pre profesionálky, ktoré hľadajú maximálnu ochranu počas aktivít na svahu. Produkt je vybavený membránou NeoDry odolnou voči vlhkosti s hodnotou 15000/10000. Spolu s hydrofóbnou impregnáciou vonkajšej tkaniny a nepremokavými švami poskytuje dobrú ochranu pred miernymi, letmými zrážkami. Mäkká syntetická výplň v kombinácii s technickou , termoizolačnou podšívkou zaručuje ochranu pred chladom bez ohľadu na poveternostné podmienky. Vnútorná strana vrecka je navyše podšitá teplým trikotom, ktorý podporuje izoláciu proti chladu. Pred vetrom vás ochráni nastaviteľná kapucňa s vysokým golierom. Ventilácia v podpazuší zapínaná na zips umožňuje regulovať prúdenie vzduchu. Elastické manžety s otvorom na palec zabraňujú prenikaniu chladu a snehu do rukávov. Systém praktických vreciek vám umožní uložiť potrebné drobnosti. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - VLASTNOSTI: podšívka s izolačným panelom zo sieťoviny black silver mesh na chrbte, neodnímateľná kapucňa s nastavením objemu a hĺbky, vysoký golier, 2 vnútorné vrecká: 1 otvorené vrecko zo sieťoviny určené na lyžiarske okuliare + 1 vrecko zapínané na zips, 5 vonkajších vreciek: 2 bočné cargo vrecká podšité trikotom, zapínané na patentky + 2 náprsné vrecká so zapínaním na zips + 1 kryté skipass vrecko na ľavom rukáve, protišmykový snehový pás zapínaný na patentné gombíky, zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, ľahká polyesterový výplň zaručuje optimálny tepelný komfort, dvojcestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, vodoodolné švy a hydrofóbna impregnácia materiálu podporujú ochranu pred prenikaním vlhkosti, predĺžené, vnútorné manžety s otvorom na palec chránia pred chladom a držia rukáv v požadovanej polohe, vonkajšie manžety nastaviteľné pomocou suchého zipsu a šírka spodnej časti nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami zaručujú pohodlné nosenie, ventilačný systém so zipsami je umiestnený v podpazuší, umožňuje jednoduché nastavenie cirkulácie vzduchu, membrána NeoDry 15000/10000 poskytuje dobrú ochranu pred miernym, prechodným dažďom alebo snežením.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 15000 Vodoodolnosť: 15000 mm H2O Priedušnosť: 10000 g/m2/24h

Produkt Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je ružová, ružový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová - história ceny a dostupnosti

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska lyžiarska bunda s membránou 15000 - ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?