Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla - popis produktu

Listová kabelka je v mäkkom prevedení a uzavrite ho zipsom a širokou chlopňou na magnetický cvok. Retiazka v rolke popruhu vám umožní elegantné a pohodlné nosenie na ramene. Vnútri listové kabelky je dostatok miesta na všetky vaše osobné veci, ktoré chcete mať neustále pri sebe. Listová kabelka je látkové a potiahnuté trblietavými kamienkami, ktoré dodávajú kabelke luxus a váš večerný outfit rozžiari. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: strieborné Rozmery: 22 x 12,5 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: V075new

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla patrí do skupiny produktov Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla - parametre produktu

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka strieborná - Moon Syrilla - ako nakúpiť najvýhodnejšie?