Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai - popis produktu

Malá elegantná kabelka, na mnoho slávnostných príležitostí. Listová kabelka pekne drží svoj tvar. Hrubá tkanina je nápaditým detailom a obohacuje klasický strih listovej kabelky. Tento kúsok vás zaujme a spoľahlivo doplní na spoločenskej akcii. Klopu zaistíte magnetickým cvokom. Vnútri nájdete aj menšie vrecko na drobnosti. Listová kabelka môžete nosiť v ruke, alebo na ramene. K dispozícii vám je pripínacia retiazka namiesto popruhu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 22 x 12 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: KX0948

Produkt Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon a je vhodný female.

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai - parametre produktu

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka béžová - Moon Danai - ako nakúpiť najvýhodnejšie?