Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie #8695902

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie #8695902

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie #8695902

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie - popis produktu

Malá oranžová kožená kabelka, ktorá vám poslúži ako veľmi krásna a elegantná listová kabelka, od značky ItalY. Jednoduchá vráskavá a mäkká listová kabelka sa dá nosiť v ruke za pútko alebo cez plece či crossbody, vďaka odnímateľnému popruhu. Otvára sa vreckom so zipsom, vo vnútri sú tri priehradky. Skvele vám poslúži a budete mať všetko prehľadne uložené. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 22 x 16 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5474

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie #8695902 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie - parametre produktu

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená listová kabelka oranžová - ItalY Bonnie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?