Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren - popis produktu

Exkluzívna béžová kožená crossbody kabelka ItalY . Kúpte si s príchodom jari novú jarnú kabelku. Kabelka je malá, ponúkne Vám stabilitu vo forme pevného dna a pevnejších stien. Módna kabelka nielen do mesta, ale najmä do spoločnosti Vám ďalej ponúka dve vrecká vedľajšie a jedno hlavné, tá sa zapína zipsom a vo vnútri nej nájdete vrecko so zipsom na cennosti a drobnosti. Hlavné, skôr štýlové, zapínanie kabelky funguje na magnetický cvok a jedná sa o kožený prešívaný pás. Popruh kabelky je celokožený s kovovými úchytmi. Novinka . Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.) : 22 x 17,5 x 1 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: HA15012

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku ItalY, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - ItalY Euren - ako nakúpiť najvýhodnejšie?