Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 38 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New - popis produktu

Elegantná tmavo červená kožená crossbody kabelka ItalY do mesta, na prechádzku, na párty, do kaviarne... Zapína sa zipsom až ku dnu. Vnútri rozdelené vreckom na zips, ďalej jedno vrecko na zips. Zozadu ďalšie vrecko na zips. Súčasťou je kožený remienok. Vyrobené v Taliansku a je to poriadny BESTSELLER. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 17,5 x 17 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu : 130 cm, jedna dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: 0109

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku ItalY, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka tmavo červená - ItalY Hannah New - ako nakúpiť najvýhodnejšie?