Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi - popis produktu

Kožené výrobky sú tým najkvalitnejším kúskom, ktorý si môžete zaobstarať. Luxusná kožená kabelka, ktorá skvele ozdobí váš outfit. Klopa s kovovou ozdobu dominuje prednej strane. Po otvorení sa ponúka priestor pre vaše veci, ktoré budú vďaka pevnému tvaru a zipsu vždy bezpečne uložené. Ucho je pevné a krátke na pohodlné nosenie v ruke. Kabelka ponúka aj možnosť pripnutia dlhšieho nastaviteľného popruhu, vďaka ktorému môžete kabelku nosiť aj na ramene alebo do kríža. Tak o objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30tich dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 33 x 27 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 46 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, fixná dĺžka Kód tovaru: MF6333

Produkt Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi patrí do skupiny produktov Luxusné kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi - parametre produktu

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka na rameno čierna - Delami Vera Pelle Andaroi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?