Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove - popis produktu

Klasický strih je príjemne oživený hravým dizajnom. Vďaka tomu vznikol tento podarený doplnok od značky MaxFly, kde hlavnú farbu vždy dopĺňajú rôzne farebné prvky. Hnedá kabelka pekne drží svoj tvar, je ideálnym prvkom na denné nosenie. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Hlavný úložný priestor zaistíte zipsom, vo vnútri nájdete dve zabudované vrecká na zips a otvorenú priehradku. Posledné vrecko je bezpečne umiestnené na zadnej strane kabelky. Súčasťou je aj odolný, látkový popruh. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborná Rozmery: 33 x 25 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 45 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: PS983

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky MaxFly v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky hnedá - MaxFly Milove - ako nakúpiť najvýhodnejšie?