Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana - popis produktu

Príjemný materiál, praktické využitie a módny strih v trendy farbách. To všetko spája kabelka Giggiana. Kabelku môžete nosiť elegantne v ruke, avšak máte aj možnosť pripnúť nastaviteľný popruh az tohto krásneho kúsku vytvoriť praktickú crossbody alebo tašku cez rameno. Hlavné vrecko uzavrite zipsom, vo vnútri sú vám k dispozícii aj menšie priehradky na prehľadné uloženie vašich vecí. Kabelku je možné podľa potreby rozšíriť vďaka postranným vonkajším zipsom. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 32 x 22 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 40 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: ML1230

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky MaxFly v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky do ruky od značky MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky hnedá - Maxfly Giggiana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?