Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana - popis produktu

Elegantná koženková kabelka je tá pravá pre všetky moderné ženy. Táto menšia kabelka sa skvele hodí do ruky, alebo na predlaktia. Klopu zaistíte magnetickými cvokmi. Hlavný úložný priestor uzavrite zipsom. Vnútri nájdete uzatvárateľné vrecko všité do podšívky a otvorenú priehradku na drobnosti. Ucho je pevné na nosenie v ruke. Ku kovaniu v zlatej farbe môžete pripnúť veselý látkový popruh a kabelka razom dostane úplne iný spád. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 24 x 16 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 26 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: AP102

Produkt Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky MaxFly v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka MaxFly, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky ružová - MaxFly Tatiana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?