Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa - popis produktu

Priestranná veľká crossbody kabelka je ušitá z koženky príjemnej na dotyk, prvky v kontrastnej hnedej farbe vytvárajú príjemný detail, ktorý zaujme. Menšie crossbody je oproti tomu úplne v jednoduchom dizajne. Obe kabelky sú ideálnymi doplnkami, od značky Coveri, pre večerné aj každodenné plány. Kovanie vo farbe mosadze len podčiarkuje celkový dojem z týchto kúskov. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Veľkú kabelku zaistíte magnetickým cvokom, bočné strany môžete zopnúť, alebo rozšíriť malými cvokmi. Menšie crossbody zaistíte zipsom, vo vnútri nájdete menšie vrecko všité do podšívky a otvorenú priehradku. Popruh môžete pripnúť k menšej crossbody aj k veľkej kabelke. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 42 x 34 x 16 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 55 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: WHS01812-1

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka čierna - Coveri Luisa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?