Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet - popis produktu

Ponúkame Vám veľmi modernú a energickú crossbody kabelku. Vyskúšajte tento nový model od značky Coveri! Po otvorení zipsu, ponúka dve vrecká na uloženie Vašich najdôležitejších vecí, nechýbajú malé vrecká v podšívke. Na prednej aj zadnej strane malé zipsové vrecko na drobnosti. Ucho je látkové, dlhé a pevné na nosenie ako na ramene, tak aj do kríža. Predný diel zdobí jemné strieborné logo značky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 29 x 20 x 5,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CC8013-10

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka čierna - Coveri Elisabet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?