Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency - popis produktu

Kabelka Fency je vo vnútri rozdelená na tri veľmi priestranné časti. Vaše veci v nej potom zabezpečíte zipsom a elegantnými sťahovacími šnúrkami a všetko budete pohodlne nosiť na ramene alebo v ruke vďaka pevnému uchu. K dispozícii je aj dlhší pripínací popruh s nastaviteľnou dĺžkou. Na prednej strane je malé logo značky v zlatej farbe aj doplnky sú zlaté farby. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 25 x 26 x 16,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 38 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: DOS3563-2

Produkt Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky DIANA & CO v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka DIANA & CO, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaDIANA & CO
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno modrá - DIANA & CO Fency - ako nakúpiť najvýhodnejšie?