Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny - popis produktu

Luxusná kabelka menšieho rozmeru z čiernej koženky, do ktorej sa zamilujete. Tento model od DIANA & CO vás zaujme svojim dizajnovým prešívaním. Pod chlopňou nájdete hlavné vrecko zaistené zipsom, vnútri kabelka ponúka mnoho priehradok. Na vonkajšej zadnej strane môžete využiť menšie otvorené vrecko. Na kabelke určite zaujme ešte jej módny okrasný popruh, ktorý má tmavostrieborné očká prepletené koženkovým pásikom. Dá sa tak posúvať a pohodlne nosiť ako cez plece, tak aj do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 32 x 23 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 64 cm Kód tovaru: DTL3207-1  

Produkt Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky DIANA & CO v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka DIANA & CO, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny je možné nájsť medzi produktmi v skupine Luxusné kabelky, je v ponuke značky DIANA & CO v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny - parametre produktu

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka na rameno čierna - DIANA & CO Fanny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?