Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi - popis produktu

Kabelka od DIANA & CO so zaujímavým dizajnom, v ružovej farbe, vhodná do mesta, práce aj školy. Hlavný úložný priestor, ktorý je vybavený postrannými priehradkami, je uzatvárateľný na zips. Kabelku potom môžete ešte zabezpečiť sťahovacou šnúrkou, ktorá dodá nevšedný, trendy vzhľad. K dispozícii je okrem pevného kratšieho ucha aj dlhší pripínací popruh nastaviteľnej dĺžky, kabelku tak môžete nosiť cez plece, v ruke alebo do kríža. Celkový design potom dopĺňa vkusné prešívanie, mäkký materiál poskytne pohodlie po celý deň. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 28 x 27 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 50 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: DTL3207-3

Produkt Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky DIANA & CO v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka DIANA & CO, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi patrí do skupiny produktov Dámske kabelky cez plece od značky DIANA & CO, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece ružová - DIANA & CO Yaretzi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?