Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7764623

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7764623

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7764623

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - popis produktu

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov. Podprsenka zaisťuje nízku podporu poprsia a preto je ideálna na menej intenzívny tréning. Produkt je vyrobený z priedušného materiálu s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti. Má odnímateľné vložky a širokú pásku pod poprsím s háčikom a očkom, ktorá prináša podporu a voľnosť pohybu počas cvičenia. Tento produkt je vyrobený z materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie.   Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: zaisťuje nízku podporu poprsia, odnímateľné vložky, široký pás pod poprsím s háčikom a očkom udržuje produkt v požadovanej polohe, produkt vyrobený z elastického materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie (obsahuje 83% recyklovaného polyesteru), rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7764623 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je grafitová, šedá, šedý a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je grafitová, šedá, šedý a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov #7764623 patrí do skupiny produktov Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je grafitová, šedá, šedý a je určený female.

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska jogová podprsenka z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?