Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta - popis produktu

Crossbody Zigitta okrem hlavného úložného priestoru ponúkajú aj ďalšie menšie vrecká a priehradky a to zvonku aj zvnútra, pre prehľadnejšie uloženie Vašich vecí, ktoré chcete mať neustále pri sebe. Kabelku môžete vďaka nastaviteľnému a dostatočne dlhému popruhu nosiť pohodlne cez rameno alebo do kríža. Na prednej strane jemné logo značky. Kovanie je strieborné. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 28 x 28 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: F011

Produkt Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky ROMINA & CO. BAGS v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku ROMINA & CO. BAGS, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta - parametre produktu

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody tmavo modrá - Romina & Co Bags Zigitta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?