Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes - popis produktu

Túto štýlovú kabelku obohacuje jej design prednej strany. Kabelka má hlavné vrecko na zips a vo vnútri stredové zipsové vrecko. Po stranách malé vrecká na drobnosti. Všetko si tak môžete krásne usporiadať. Prednej strane dominujú dva strieborné zips, v ktorých sa skrývajú ďalšie vrecká. Na zadnej strane posledné zipsové vrecko. Zvyšok kovania je tiež v striebornej farbe a krásne sa hodí ku kabelke. Popruh je dlhý a nastaviteľný, kabelku môžete nosiť na ramene alebo do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 28,5 x 27,5 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: F018

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ROMINA & CO. BAGS v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku ROMINA & CO. BAGS, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka tmavo béžová - Romina & Co Bags Jawes - ako nakúpiť najvýhodnejšie?