Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia - popis produktu

Kabelka Meschinia v béžovej farbe, značky Romina, ponúka jedno priestranné vrecko rozdelené priehradkou so zipsom na dve časti. Vnútri priestor na uloženie vašich dôležitých vecí. Zadná aj predná strana kabelky je vybavená praktickým vreckom na zips. Popruh je dlhý na nosenie ako cez plece, tak do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 27 x 27 x 5,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: D545

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ROMINA & CO. BAGS v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku ROMINA & CO. BAGS, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia - parametre produktu

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody béžová - Romina & Co Bags Meschinia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?