Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane - popis produktu

David Jones prichádza s letnými novinkami. Tentoraz je to malý módny doplnok, ktorý si zamilujete. Túto vzorovanú, svetlejšie, malinovo červenou krásku budete nosiť najmä do mesta, na nákupy a hlavne za zábavou. Uloží tie najpotrebnejšie veci, ako je telefón peňaženka a kľúče. Samozrejmosťou sú dámske potreby a maličkosti. Má jednoduchý a pritom veľmi zaujímavý dizajn. Celkovo je mäkká, jej dno je však pevné a disponuje kovovými cvočkami. Kabelka je tak stabilný a nezašpiní sa tak, ako kabelky bez spôn. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Hlavné vrecko sa otvára zipsom, vo vnútri je malé vrecko so zipsom a dve voľné kapsičky na kreditnú kartu, vizitky alebo doklady. Ďalšie kapsu nájdete aj na zadnej strane, tá má zips. Popruh kabelky je z časti z kovových krúžkov. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 21 x 16,5 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhov: nastaviteľná (7 dĺžok) Kód tovaru: CM6029

Produkt Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka malinovo červená - David Jones Akane - ako nakúpiť najvýhodnejšie?