Dámska crossbody kabelka Ema Vera

Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB "

Dámska crossbody kabelka Ema Vera

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " - popis produktu

Stredne veľká, priam rozkošná kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Kolekcia na jar/leto 2021 s názvom Primavera prichádza nie len s originálnym ornamentálnym motívom, ale aj s minimalistickejším prevedením v podobe kabeliek a ruksakov vyrobených z koží rôznych farieb. Praktický a zároveň zaujímavý model z kolekcie PRIMAVERA, konkrétne zo série 'VERA', je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach.

Produkt Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 23 x 20 x 7, farebné prevedenie je béžová, tmavomodrá, vínová, materiál je pravá koža.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 23 x 20 x 7, farebné prevedenie je béžová, tmavomodrá, vínová, materiálové zloženie pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 23 x 20 x 7, farebný variant je béžová, tmavomodrá, vínová, materiál je pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " - parametre produktu

FarbaTmavomodrá/Bežová/Vínová
VeľkosťTmavomodrá/Bežová/Vínová
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť23 x 20 x 7
Farbabéžová, tmavomodrá, vínová
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Ema Vera "LAMB " - ako nakúpiť najvýhodnejšie?