Dámska crossbody kabelka Ema Prima

Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB"

Dámska crossbody kabelka Ema Prima

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" - popis produktu

Stredne veľká, priam rozkošná kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Elegantná extravagancia bledej béžovej kože v spojení s výšivkami. História pretavená do dnešných trendov a módnych dizajnov. 'Dovoľte si byť iné - oslnivé, žiarte všade, kde sa pohnete!' Vyšívaná kabelka z kolekcie Prima je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach. Inšpiráciou a nosným prvkom sú nástenné koberce s tkanými vzormi - gobelíny zo 17. storočia.

Produkt Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 23 x 20 x 7, farebné prevedenie je béžová, materiál je pravá koža.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 23 x 20 x 7, farebné prevedenie je béžová, materiálové zloženie pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 23 x 20 x 7, farebný variant je béžová, materiál je pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" - parametre produktu

FarbaBežová
VeľkosťBežová
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť23 x 20 x 7
Farbabéžová
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Ema Prima "LAMB" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?