Dámska crossbody kabelka Ema Peony

Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ"

Dámska crossbody kabelka Ema Peony

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" - popis produktu

Stredne veľká, priam rozkošná kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Divoká pivónia prebúdza romantickú stránku každej ženy. Kvetované motívy a pastelové odtiene sú v móde tým istým, čím v živote pravá láska – budú tu navždy. Ľahko sa kombinujú a dodajú šmrnc letnému outfitu. Kolekcia Peony je ako z rozprávky – určená pre ženy, ktoré sa neboja snívať a prejaviť nehu. Ako stvorená na horúce letné dni a noci.   Svojím tvarom je štýlová Ema vhodná rovnako pre mladé slečny i zrelšie ženy. V prevedení Peony ide o nádherný kúsok v nadčasovom dizajne s hravou kombináciou farieb. Tá najlepšia spoločnosť na letné rande v parku i na pracovné stretnutie.  

Produkt Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 23 x 20 x 7, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, Nude, zelená, materiál je pravá koža.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 23 x 20 x 7, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, Nude, zelená, materiálové zloženie pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 23 x 20 x 7, farebný variant je Bledoružová, červená, Nude, zelená, materiál je pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" - parametre produktu

FarbaZelená/Bledoružová/Nude/Červená
VeľkosťZelená/Bledoružová/Nude/Červená
MateriálPravá koža
KategóriaZelenina, Kabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť23 x 20 x 7
FarbaBledoružová, červená, Nude, zelená
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Ema Peony "PÚDROVÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?