Dámska crossbody kabelka Bella Prima

Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB"

Dámska crossbody kabelka Bella Prima

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" - popis produktu

Bella je rozkošná crossbody kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Elegantná extravagancia bledej béžovej kože v spojení s výšivkami. 'Dovoľte si byť iné - oslnivé, žiarte všade, kde sa pohnete!' Vyšívaná kabelka z kolekcie Prima je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach. Inšpiráciou a nosným prvkom sú nástenné koberce s tkanými vzormi - gobelíny zo 17. storočia.

Produkt Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je béžová, materiál je pravá koža.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je béžová, materiálové zloženie pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" patrí do skupiny produktov Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebný variant je béžová, materiál je pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" - parametre produktu

FarbaBežová
VeľkosťBežová
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť22 x 17 x 9
Farbabéžová
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Bella Prima "LAMB" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?