Dámska crossbody kabelka Bella Iris

Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ"

Dámska crossbody kabelka Bella Iris

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ" - popis produktu

Bella je rozkošná crossbody kabelka, ktorá sa hodí ako na bežné nosenie, tak aj na spoločenské príležitosti.Pre mladé trendové dievčatá aj pre dámy s vlastným štýlom. Kokteil sviežich farieb a čisté línie sú klasikou, v ktorej si každá žena dokáže nájsť zaľúbenie. Názov inšpirovaný bohyňou dúhy Iris dokonale vystihuje farebnosť a štýl tejto kolekcie. Kráľovská modrá, biela, žltá a zlatá farba dokopy vytvárajú neuveriteľne luxusné a očarujúce prevedenie obľúbeného modelu Bella.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je biela, kráľovská modrá, materiál je pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebné prevedenie je biela, kráľovská modrá, materiálové zloženie pravá koža.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske spoločenské kabelky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 22 x 17 x 9, farebný variant je biela, kráľovská modrá, materiál je pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ" - parametre produktu

FarbaKráľovská modrá/Biela
VeľkosťKráľovská modrá/Biela
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky, Dámske spoločenské kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť22 x 17 x 9
Farbabiela, kráľovská modrá
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Bella Iris "KRÁĽOVSKÁ MODRÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?