Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL #7764403

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL #7764403

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL #7764403

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA 4F x ANNA LEWANDOWSKA   Kolekcia DOPAMINE BOOST je podstatou energie a endorfínov z pohybu. Šťavnaté farby - fialová a oranžová - a sýta čokoládovo hnedá odrážajú radosť zo športu. Boli vybrané s ohľadom na tzv. dopamine dressing, aby ste počas každého tréningu pocítili pozitívny impulz a mali z neho ešte väčšiu radosť a motiváciu. Bezšvová, maximálne pohodlná konštrukcia podprsenky zaistí vaše pohodlie, zatiaľ čo rýchloschnúca úprava podporí odvod vlhkosti.   VLASTNOSTI: zaisťuje nízku podporu poprsia, širšie ramienka bez regulácie, elasticky lem pod poprsím, neodnímateľné vložky, bezšvová konštrukcia poskytuje voľnosť pohybu počas tréningu a predchádza poškodeniu pokožky, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, elastický, jemne rebrovaný úplet obsahuje recyklovaný polyamid (93 %), vpredu logo AL a vzadu 4F.

Produkt Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL #7764403 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je fialová a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je fialová a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL #7764403 patrí do skupiny produktov Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je fialová a je určený female.

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaPodprsenky, Dámske podprsenky, Športové podprsenky, Dámske športové podprsenky
Značka4F
Farbafialová
Určeniefemale

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL - história ceny a dostupnosti

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bezšvová tréningová podprsenka s nízkou podporou poprsia z recyklovaného materiálu 4F x AL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?