Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 149 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita - popis produktu

Teraz od značky ItalY ponúkame kožené kabelky pre ženy, ktoré ich práca baví a napĺňa ich. Módny kúsok cez plece má štýl business kabelky. Okrem dlhších uší ponúka aj celokožený popruh. Čierna kabelka je pevnejšia, na prednej strane je stredne veľké vrecko so zipsom. Hlavné vrecká sú tu dve, obe s duálnymi zipsami. V jednom z nich nájdete dve voľné vrecká na telefón a make-up a vnútri toho druhého je klasické kapsička so zipsom. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.) : 38 x 27 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 56 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: MF6169

Produkt Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Business kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Praky, Kožené kabelky, Business kabelky
ZnačkaItalY
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita - história ceny a dostupnosti

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita - ďalšie zaujímavé produkty

Dámka kožená business kabelka čierna - ItalY Anita - ako nakúpiť najvýhodnejšie?