Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 66,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer - popis produktu

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer Kombinácia technológie a štýlu. Nadčasový tVar modelu EXPLORER je ideálny na nečakané dobrodružstvá v teréne a rýchle cesty. Na túre zvýšená odolnosť konštrukcie škrupiny prilby chráni mäkké jadro prilby z hornej aj spodnej strany. Fenomenálna aerodynamika vás naopak nabáda k prekonávaniu rýchlostných rekordov. Pôvabné rebrovanie s masívnymi vetracími otvormi doslova nasáva vzduch do prilby a zabezpečuje dokonalé vetranie. Zvyškový prúd plynule prúdi okolo hladkého povrchu prilby Směrom dozadu, kde optimálne navrhnutý aerodynamický okraj znižuje turbulencie a eliminuje nepríjemný hluk. Premyslená ergonómia optimalizuje rozloženie hmotnosti a polohu ťažiska prilby, Takže ju Takmer nepocítite. Teraz už stačí len vyjsť von a bežať svoje preteky. JAZDIŤ SVOJ ZÁVOD. Popis veľkosti: M: 55-58 cm, L: 58-61 cm Hmotnosť: M: 240 g, L: 260 g Farba: Matná čierna, neónovo žltá Počet vetracích otvorov: 21 Odolnosť prilby je zaručená preukázanou bezpečnosťou podľa normy CE EN 1078 Výbava na bicykel » Prilby na bicykel » Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické prilby, patrí značke R2, je vyrobený vo veľkosti M.

Produkt Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické helmy, vyrába ho značka R2, je vyrobený vo veľkosti M.

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer - parametre produktu

VeľkosťL
VeľkosťM
IntrastatPrilby SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy
ZnačkaR2
VeľkosťM

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer - história ceny a dostupnosti

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer - ďalšie zaujímavé produkty

Cyklistická prilba R2 ATH26D Explorer - ako nakúpiť najvýhodnejšie?