Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l - popis produktu

Tekutý čistiaci tepovací prostriedok na čistenie kobercov a čalúnenia. KÄRCHER RM 767 dry & ex Tekutý, rýchloschúci tepovací prostriedok na nastriekanie určený na textilné poťahy a čalúnenia.Čistič je ideálny na priebežné čistenie, doba schnutia je až o 70 % kratšia ako u bežných tepovacích prostriedkov. Prostriedok je vhodný pre zmes vlákien, neobsahuje bieliace prostriedky, zlepšuje hygienu podláh. Použitie KÄRCHER RM 767: - na čistenie s tepovačmi- rozmiešajte 125 ml v nádrži na čistú vodu (10 l), naneste a zároveň vysajte, potom opláchnite čistou vodou a vysajte Slabo kyslý, hodnota pH: 5 v koncentráte Balenie: 10 l    Doručenie na výdejne miesta zásielkovne SR ZADARMO!

Produkt Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l patrí do skupiny produktov Čistiace prostriedky, je v ponuke značky KÄRCHER, v ponuke predajcu PreVysavace.sk.

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l - parametre produktu

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l - história ceny a dostupnosti

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l - ďalšie zaujímavé produkty

Čistiaci prostriedok na koberce Kärcher RM 767 - 10 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?