Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou - popis produktu

polokošeľa je vyrobená z vysokého podielu bavlny zapínanie na tri gombíky v prednej časti sa nachádza moderná nášivka s potlačou polokošeľa je pohodlná, ideálna na bežné nosenie farba čierna materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan VEĽKOSŤ DĹŽKA (A) ŠÍRKA PRODUKTU (B) M 68 52 L 70 54 XL 72 56 XXL 73 58 * rozmery v tabuľke sú uvedené v cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA.

Produkt Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske polokošele, patrí značke Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, vo farbe ČIERNA.

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou - parametre produktu

Farbačierna
Distribuce
VeľkosťM
KategóriaPánske tričká, Čierne tričká, Pánske polokošele, Polo tričká
ZnačkaBuďchlap, DStreet
Veľkosť2XL, L, M, XL
FarbaČIERNA

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou - história ceny a dostupnosti

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou - ďalšie zaujímavé produkty

Čierna pohodlná polokošeľa s nášivkou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?