Polokošeľa v červenej farbe

Polokošeľa v červenej farbe

Polokošeľa v červenej farbe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Polokošeľa v červenej farbe - popis produktu

Polokošeľa je vyrobená z mäkkého a príjemného materiálu. Disponuje zapínaním na dva gombíky. V hrudnej časti sa nachádza nenápadná nášivka. Polokošeľa je pohodlná, ideálna na bežné nosenie. Materiál: 100 % bavlna VEĽKOSŤ DĹŽKA (A) ŠÍRKA PRODUKTU (B) M 68 51 L 70 53 XL 72 55 XXL 74 57 3XL 76 59 * rozmery v tabuľke sú uvedené v cm

Produkt Polokošeľa v červenej farbe patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, 3XL, L, M, XL, farebný variant je červená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske polokošele, patrí značke Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, 3XL, L, M, XL, vo farbe červená, nájdete ho u predajcu Buďchlap.sk.

Produkt Polokošeľa v červenej farbe patrí do skupiny produktov Polo tričká, vyrába ho značka Buďchlap, DStreet, vo veľkosti 2XL, 3XL, L, M, XL, farebný variant je červená, v ponuke predajcu Buďchlap.sk.

Polokošeľa v červenej farbe - parametre produktu

Farbačervená
Distribuce
Veľkosť3XL;M;XXL
KategóriaPánske tričká, Pánske polokošele, Polo tričká
ZnačkaBuďchlap, DStreet
Veľkosť2XL, 3XL, L, M, XL
Farbačervená
E-shopBuďchlap.sk

Polokošeľa v červenej farbe - história ceny a dostupnosti

Polokošeľa v červenej farbe - ďalšie zaujímavé produkty

Polokošeľa v červenej farbe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?