Pohodlná čierna polokošeľa

Pohodlná čierna polokošeľa

Pohodlná čierna polokošeľa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pohodlná čierna polokošeľa - popis produktu

Polokošeľa je vyrobená z vysokého podielu bavlny. Disponuje zapínaním na dva gombíky. V hrudnej časti sa nachádza módna nášivka. Polokošeľa je pohodlná, ideálna na bežné nosenie. Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan VEĽKOSŤ DĹŽKA (A) ŠÍRKA PRODUKTU (B) M 70 48 L 73 49 XL 73 52 XXL 75 54 * rozmery v tabuľke sú uvedené v cm

Produkt Pohodlná čierna polokošeľa patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Pohodlná čierna polokošeľa patrí do skupiny produktov Pánske polokošele, patrí značke Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, XL, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Buďchlap.sk.

Pohodlná čierna polokošeľa - parametre produktu

Farbačierna
Distribuce
VeľkosťL;M;XXL
KategóriaPánske tričká, Čierne tričká, Pánske polokošele, Polo tričká
ZnačkaBuďchlap, DStreet
Veľkosť2XL, L, M, XL
FarbaČIERNA
E-shopBuďchlap.sk

Pohodlná čierna polokošeľa - história ceny a dostupnosti

Pohodlná čierna polokošeľa - ďalšie zaujímavé produkty

Pohodlná čierna polokošeľa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?