Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - popis produktu

Chlapčenská zatepľovacia bunda so stojačikom a ľahkou konštrukciou, vďaka ktorej ju možno nosiť počas každodenných aktivít v teplejších dňoch a tiež ako hrejivú vrstvu, napr. pod bundu s nepremokavou membránou. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Prečítajte si: Ako si správne vybrať prechodnú bundu? Overte si: Ako prať páperovú bundu? Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda s recyklovanou syntetickou výplňou Chlapčenská zatepľovacia bunda 4F so 100 % recyklovanou syntetickou výplňou, ktorá je odolnejšia a ľahšie sa ošetruje ako prírodné páperie. Aj keď má kontakt s vlhkosťou, dlhšie si zachováva svoje izolačné vlastnosti a oveľa rýchlejšie schne. Navyše si nevyžaduje zložitý proces prania a sušenia. Funkčné riešenia pre maximálne pohodlie: hydrofóbny povlak a technológia 4FWarm Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Technológia 4F Warm zaručuje tepelný komfort. Spoľahlivé prvky: pohodlný stojačik a praktické vrecká Krk je zakrytý nízkym stojačikom. Rukávy sú zakončené manžetami bez možnosti nastavenia. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Chlapčenská zatepľovacia bunda sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do bundy. Spodná časť s elastickou gumkou. Chlapčenská zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: 122-164 štandardný strih s dĺžkou po boky polyesterová, hladká podšívka hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti nízky stojačik vonkajšie manžety bez regulácie 2 otvorené bočné vrecká jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou spodná časť s elastickou gumkou technológia 4F Warm zaručuje tepelný komfort 100% recyklovaná syntetická výplň poskytuje dostatočné izolačné vlastnosti aj vo vlhkých podmienkach PARAMETRE: Výplň: recyklovaná syntetická výplň (100 % recyklovaný polyester)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?