Chlapčenská prechodná bunda - červená

Chlapčenská prechodná bunda - červená

Chlapčenská prechodná bunda - červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská prechodná bunda - červená - popis produktu

Mestská energia: každodenná bunda pre aktívne osoby Chlapčenská prechodná bunda s kapucňou je ideálna ako súčasť bežného každodenného outfitu a vďaka použitým funkciám a technológiám ju možno nosiť aj počas športových aktivít. Poskytuje tepelný komfort počas teplejších dní. Produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Prečítajte si: Ako si správne vybrať prechodnú bundu? Praktické riešenia pre každodenný život Chlapčenská prechodná bunda je vybavená odopínanou kapucňou bez možnosti nastavenia. Krk chráni vysoký golier, ktorý ešte viac chráni pred chladom a vetrom. Na zadnej strane je vrecko so zapínaním na zips. Chlapčenská bunda na každodenné používanie sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Raglánové rukávy poskytujú väčšiu voľnosť pohybu. Chlapčenská prechodná bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky ľahká konštrukcia bez podšívky odopínacia kapucňa bez regulácie vysoký golier na zadnej strane je malé vrecko so zapínaním na zips jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou pohodlné raglánové rukávy produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí

Produkt Chlapčenská prechodná bunda - červená patrí do skupiny produktov Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je červená, červený, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská prechodná bunda - červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale
KategóriaBundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbačervená, červený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská prechodná bunda - červená - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská prechodná bunda - červená - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská prechodná bunda - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?