Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená - popis produktu

Chlapčenská trekingová bunda - pokročilé riešenia pre nadšencov túr Rozmanitosť a charakteristika turistiky si vyžadovala celý rad riešení, aby bolo možné vyrovnať sa s rôznym typom terénu a klimatickými podmienkami. Kombinácia pokročilých technológií zvyšuje účinnosť ochrany proti chladu a vlhkosti v každej fáze túry. Vďaka tkaninám odolným voči vetru a membránam neprepúšťajúcim vlhkosť je táto trekingová bunda vhodná na dlhé túry alebo jednodňové túry alebo backpacking. Vďaka ľahkej konštrukcii sa dá nosiť aj počas teplejších dní. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Bundu možno používať samostatne ako nepremokavú hardshellovú vonkajšiu vrstvu alebo v kombinácii s oblečením, ktoré plní izolačnú funkciu, ako je tenká zatepľovacia bunda alebo termobielizeň. Pozrite si: Akú bundu do hôr si vybrať? Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Chlapčenská nepremokavá trekingová bunda s membránou NeoDry 5000 Chlapčenská trekingová bunda 4F je vybavená membránou NeoDry 5000/3000, čo znamená, že je odolná voči dažďovým prehánkam a zároveň zabezpečuje optimálny odvod vlhkosti počas každodenných aktivít. Multifunkčnosť vhodná na každú etapu pešej túry: hydrofóbna impregnácia Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Spoľahlivé riešenia: nastaviteľná kapucňa a praktické vrecká Chlapčenská trekingová bunda je vybavená integrovanou kapucňou s možnosťou nastavenia hĺbky a profilovaným šiltom. Nízky stojačik zaručuje dodatočnú ochranu pred chladom. Rukávy sú zakončené nastaviteľnými manžetami na suchý zips. Na chrbte je sedlo s ventiláciou krytou légou, ktorá zaisťuje prúdenie vzduchu. Na bokoch sú 2 vrecká so zapínaním na zips. Chlapčenská trekingová bunda je zapínaná na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do bundy. Spodný okraj je možné upraviť pomocou tunelovej šnúrky so stopkami. Raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu. Chlapčenská trekingová bunda - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: 122-164 štandardný strih s dĺžkou po boky podšívka z priedušnej sieťoviny hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti integrovaná kapucňa s profilovaným šiltom a reguláciou hĺbky nízky stojačik manžety s reguláciou na suchý zips ventilácia na chrbte krytá légou 2 bočné vrecká zapínané na zips jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou regulácia obvodu spodnej časti pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu membrána NeoDry 5000/3000 zaručuje ochranu pred prechodným dažďom PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5000 Vodoodolnosť: 5000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Tento produkt nájdete v skupine Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je červená, červený, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale
KategóriaBundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbačervená, červený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská trekingová bunda s membránou 5000 - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?