Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna - popis produktu

Chlapčenská trekingová bunda - pokročilé riešenia pre nadšencov túr Rozmanitosť a charakteristika turistiky si vyžadovala celý rad riešení, aby bolo možné vyrovnať sa s rôznym typom terénu a klimatickými podmienkami. Kombinácia pokročilých technológií zvyšuje účinnosť ochrany proti chladu a vlhkosti v každej fáze túry. Vďaka tkaninám odolným voči vetru a membránam neprepúšťajúcim vlhkosť je táto trekingová bunda vhodná na dlhé túry alebo jednodňové túry alebo backpacking. Vďaka nízkemu objemu výplne sa dá nosiť aj počas teplejších alebo zamračených dní v prechodnom období. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Bundu možno používať samostatne alebo ako hrejivú vrstvu pod nepremokavú membránovú bundu. Pozrite si: Akú bundu do hôr si vybrať? Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Chlapčenská trekingová bunda s prešívanými panelmi so syntetickou výplňou Syntetická výplň je správne rozložená v prešívaných paneloch bundy, výplň je odolnejšia a ľahšie sa udržiava ako prírodné páperie. Aj keď má kontakt s vlhkosťou, dlhšie si zachováva svoje izolačné vlastnosti a oveľa rýchlejšie schne. Navyše si nevyžaduje zložitý proces prania a sušenia. Multifunkčnosť vhodná na každú etapu pešej túry: mimoriadne ľahká konštrukcia a hydrofóbna impregnácia Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Mimoriadne ľahká konštrukcia s technológiou Ultralight umožňuje rýchle a jednoduché zloženie bundy, keď už nie je potrebná. Spoľahlivé riešenia: integrovaná kapucňa a praktické vrecká Chlapčenská trekingová bunda je vybavená integrovanou kapucňou bez možnosti nastavenia. Nízky stojačik zaručuje dodatočnú ochranu pred chladom. Rukávy bez regulácie. Na bokoch sú 2 vrecká so zapínaním na zips. Chlapčenská trekingová bunda je zapínaná na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do bundy. Spodná časť je nenastaviteľná a je zakončená elastickým lemom. Raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu. Chlapčenská trekingová bunda - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: 122-164 štandardný strih s dĺžkou po boky podšívka z priedušnej sieťoviny hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti mimoriadne ľahká konštrukcia s technológiou Ultralight zaručuje pohodlie bez dodatočnej záťaže integrovaná kapucňa bez regulácie nízky stojačik manžety bez regulácie 2 bočné vrecká zapínané na zips jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou spodná časť s elastickým lemom, bez regulácie raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu prešívané panely so syntetickou výplňou podporujú tepelný komfort aj vo vlhkých podmienkach PARAMETRE: Výplň: 100% polyester (syntetická výplň)

Produkt Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna patrí do skupiny produktov Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská zatepľovacia trekingová bunda so syntetickou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?