Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054 - popis produktu

Chladič na víno InnovaGoods s aerátoromAk si chcete užiť čerstvé víno dlhšie a podávať mu štýl a eleganciu, získajte nový chladič na víno InnovaGoods Kitchen Sommelier s prevzdušňovačom! Skvelý vynález s dvojitou funkciou, ktorý víno okamžite ochladzuje a vzduchom ho zvyšuje, aby zlepšil jeho vlastnosti. Musíte mať na tých najexkluzívnejších večierkoch a oslavách!     Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a ABS     Moderný, praktický a elegantný dizajn     2 v 1: ochladzuje a vetrá víno     Čas chladenia v mrazničke: cca 2 h.     Skrutkovací chladič a prevzdušňovač     Približne. rozmery prevzdušňovača: 2,5 x 12 x 1,5 cm     Približne. priemer x dĺžka chladiča: 1,5 x 19 cm     Balenie v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina, ruština). , Lotyština)inV0101054

Produkt Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054 patrí do skupiny produktov Stojany na víno, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054 - parametre produktu

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054 - história ceny a dostupnosti

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054 - ďalšie zaujímavé produkty

Chladič na víno InnovaGoods s aerátorom, in1054 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?