Drevený stojan na víno - Veverička

Drevený stojan na víno - Veverička

Drevený stojan na víno - Veverička

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevený stojan na víno - Veverička - popis produktu

Drevený stojan na víno - VeveričkaTieto krásne a nezvyčajné stojany na víno z Indonézie spájajú súčasné linky a skvelé umenie. Ideálne na uchovávanie fliaš výborného vínka alebo fliaš olivového oleja.Každý z nich vynikne na jedálenskom stole alebo kdekoľvek ho vystavíte. Ručne vyrobené z prírodného vysoko kvalitného dreva Suar, ktoré sa vyznačuje jedinečními vzormi dreva.Všetky sú vyrezávané z jedného kusa dreva (s výnimkou očí slimáka), čo prináša pekný detail a lepšiu triedu stojanov na víno.Ak chcete aby vám stojan vydržal čo najdlhšie, uistite sa, že ho utriete z času na čas navlhčenou vlhkou handričkou a príležitostne ju natriete niekoľkými kvapkami olivového oleja, aby ste udržali jeho pružnosť a vyhli sa sušeniu dreva. Stojany na víno sa dodávajú bez fľaše vína ... 

Produkt Drevený stojan na víno - Veverička patrí do skupiny produktov Stojany na víno v ponuke e-shopu Darcekyukatky.eu.

Drevený stojan na víno - Veverička - parametre produktu

Drevený stojan na víno - Veverička - história ceny a dostupnosti

Drevený stojan na víno - Veverička - ďalšie zaujímavé produkty

Drevený stojan na víno - Veverička - ako nakúpiť najvýhodnejšie?