Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451 - popis produktu

Milovníkov vína určite poteší sada doplnkov na víno InnovaGoods Kitchen Sommelier vo vzhľade fľaše (5 kusov)! Ideálne ako darček. Elegantný a efektný dizajn v tvare fľaše je ideálny na skladovanie. Súpravu je možné ľahko uložiť do stojana na víno alebo použiť na dekoratívne účely. Sada obsahuje držiak na víno s magnetickým zámkom. Parametre:Vyrobené z ABS, nehrdzavejúceho kovu a zliatiny zinku Priemer x výška: cca 7 x 33 cm Balenie v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina) , Švédsky, fínsky, litovský, nórsky, slovinský, grécky, český, bulharský, chorvátsky, slovenský, estónsky, ruský, ...Obsah:Rezačka fólieZátka na vínoVývrtkaLapač kvapiekLievikV0100451

Produkt Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na víno, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojany na fľaše, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451 - parametre produktu

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451 - história ceny a dostupnosti

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451 - ďalšie zaujímavé produkty

Sada doplnkov na víno InnovaGoods 0451 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?