CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 - popis produktu

Darčekový set, ktorý zahŕňa všetko, čo dieťatko potrebuje k tomu, aby jedlo ako dospelý. Zahŕňa: HRNČEK PERFECT 360 S DRŽADLAMI, 200ml - ideálne na trénovanie pitia z pohára bez rozlievania - aktivácia perami - možnosť pitia okolo celého obvodu hrnčeka - tvarované držiaky umožňujú deťom ľahké držanie - netečúci hrnček, s praktickým vrchnákom - možno použiť aj ako samostatný hrnček bez membrány - určené pre deti od 12 mesiacov TANIER A MISKA - ľahko sa drží ja malým detským ručičkám vďaka nekĺzavým bočniciam - skvelá stabilita vďaka nekĺzavému spodku - výklenok na pokladanie lyžičky - praktický ergonomický tvar okraja tanierika uľahčujúci dieťaťu používanie - vhodné do mikrovlnky a umývačky riadu LYŽIČKA/VIDLIČKA plast, 12m+ - prvý príbor - ergonomické a protišmykové držadlo - špecifický tvar špičky 'rešpektuje' vek dieťaťa a umožňuje mu nabrať vhodné množstvo jedla - zakončenia vidličky sú zaoblené a úplne bezpečné. Chicco dezinfekčný roztok viacúčelový slúži na dezinfekciu dojčenských fliaš, cumlíkov, upokojujúcich cumlíkov, hračiek, hryzačiek, jedálenských príborov a iných výrobkov z plastu a železa, ktoré prichádzajú do kontaktu s dieťaťom. Roztok má vysoko účinné zloženie proti baktériám, plesniam a vírusom, na mikrobiálnu dekontamináciu všetkého, čo prichádza do kontaktu s dieťaťom- kovu aj plastov, ako aj fliaš na kŕmenie, cumlíkov, hračiek atď. Vlastnosti: - Efektívne a rýchle riešenie dezinfekcie. Dokonale nahradí tepelnú sterilizáciu vyváraním alebo sterilizáciu v pare. - Ideálne aj na produkty, ktoré nie je možné tepelne sterilizovať- napr. chladiace hryzačky, či detský príbor s časťami z kovu. - Praktické riešenie aj na cesty, dovolenky či iné výlety mimo domu, kde nemusíte so sebou nosiť žiadne sterilizačné zariadenie. - Bez zápachové zloženie. - Bezpečné a vhodné už od narodenia. Obsah balenia 1l koncentrovaného roztoku. Vystačí na cca 50 sterilizácií. Stačí len zmiešať s vodou v určenom pomere a nechať sterilizované predmety 60 minút v kúpeli. Následne opláchnuť tečúcou vodou. Mix sterilizačného roztoku je účinný po dobu 24 hodín, následne je potrebné zarobiť nový.

Produkt CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 patrí do skupiny produktov Jedálenské sety, patrí pod značku Chicco, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské súpravy, je v ponuke značky Chicco, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 patrí do skupiny produktov Detské hrnčeky, je v ponuke značky Chicco v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 - parametre produktu

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 - história ceny a dostupnosti

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 - ďalšie zaujímavé produkty

CHICCO Súprava jedálenská - taniere/príbor/pohárik, ružový 12m + CHICCO Roztok dezinf. viacúčelový 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?