Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie - popis produktu

Veľká kožená cestovná taška, ušitá z tej najkvalitnejšej kože, pre dokonalé a luxusné cestovanie dnes aj zajtra. To je Delami. Taška ponúka veľké hlavné vrecko na dvojitý pohodlný zips. Vnútri je dostatok miesta na uloženie všetkého, čo musíte mať so sebou na cesty. Nechýbajú postranné priehradky na drobnosti. Uchá sú pevné, krátke do ruky. Dlhý kožený popruh, na nosenie na ramene, je na pripnutie. Spodný diel tašky je osadený nožičkami, proti poškriabaniu. Nechýba luxusné prešívanie a prírodný materiál, ktorý zaručí taške dlhovekosť. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 51 x 29 x 23 cm (šírka x výška x hĺbka,) Výška ucha: 45 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: NX90118560

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie - parametre produktu

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie - história ceny a dostupnosti

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie - ďalšie zaujímavé produkty

Cestovná kožená taška koňakovo/hnedá - Delami Ofelie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?