Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason - popis produktu

Elegantná crossbody taška pre mužov aj ženy z kvalitnej hovädzej kože od obľúbenej značky Delami. Veľká klopa sa uzatvára na cvoky, vo vnútri tašky je veľký priestor na všetko potrebné. Zadná strana ponúka väčšie vrecko na zips, ideálne na doklady alebo kľúče. Popruh je pevný, dostatočne dlhý na pohodlné nosenie na ramene, dĺžku si upravíte podľa seba. Taška je veľmi pekne a kvalitne ušitá a pohodlne sa nosí po celý deň. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 29 x 30 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka,) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: NX9018435

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason - parametre produktu

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason - história ceny a dostupnosti

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená crossbody taška čierna - Delami Mason - ako nakúpiť najvýhodnejšie?