Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie - popis produktu

Novou crossbody kabelkou od značky Hexagona je táto luxusná malá taška na osobné veci a potreby. Krásna, dámska, kožená kabelka, ktorú si zamilujete! Mestská čierna kabelka, ktorú využijete v meste, na ceste do práce, na nákupoch, ale hodí sa aj do divadla, k šatám alebo džínsom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Hlavné vrecko má zips, na prednej strane je drobná spona a vrecko, ktoré prekrýva. Zadnej strane vrecko so zipsom tiež nechýba. Vnútri nájdete vrecko na vreckovky a malé vrecko so zipsom. Popruh kabelky je celokožený. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborne zlaté Rozmery : 24 x 1 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach kabelky Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľný Kód tovaru: 419988

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Hexagona, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka čierna - Hexagona Dornie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?