CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna - popis produktu

Termo nohavice na udržanie pohodlia a tepla počas celej zimy. Pre suché podmienky od chladných až po studené. -Tkanina Thermoflex pre teplo a pohodlie -Cyklovložka KISS Air2 Donna pre pohodlie na dlhé vzdialenosti -Drop Tail konštrukcia trakov, takže si môžete urobiť prestávku v prírode bez toho, aby ste museli dávať traky dole -Zipsy na členkoch pre jednoduché obliekanie a vyzliekanie -Reflexný pásik na spodnej časti nohy BENEFIT: s trakmi, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, ľahké, komfortné, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +5°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +14°C, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, PREVEDENIE: reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, MATERIÁL: KISS Air2 Donna cyklovložka, Thermoflex, POHLAVIE: dámske

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu L, M, S, XL, XS, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, XS, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, M, S, XL, XS
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - VELOCISSIMA DT LADY - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?